مدرسه یادگیری

مکانی برای توسعه و رشد

مدرسه یادگیری

مکانی برای توسعه و رشد

مدرسه یادگیری

میلاد محی الدین هستم. متولد شهریور 1368 در کرمانشاه،فارغ التحصیل رشته مهندسی برق قدرت از دانشگاه آزاد، دارای اجازه نامه علوم شرعی. انسان ذاتا موجودی علاقمند به رشد و یادگیری است. این غریزه فطری را باید ارج نهیم و در راه پیشرفت آن قدمهای قوی برداریم. لذا در این بلاگ سعی در ارائه آنچه آموخته‌ام دارم.

10راه کار طلایی برای رسیدن به موفقیت و مدیریت خود

میلاد محی الدین | يكشنبه, ۱۲ آبان ۱۳۹۸، ۰۲:۵۲ ب.ظ
  1. کمتر بخوابید :

این یکی از بهترین سرمایه گذاری­هایی است که می­توانید جهت افزایش بهره­وری و ارزشمندی زندگیتان بنمایید . برای اغلب مردم 6 ساعت خواب در روز جهت حفظ سلامت شان کافیست . به مدت21 روز سعی کنیدروزی 1ساعت زودتر از خواب بیدار شوید و این کم کم به یک عادت قدرتمند مبدل می­گردد.تصورش را بکنید که ماهانه 30ساعت بیشتر وقت دارید تا به کارهای مهم تان برسید.

  1. هرروز صبح 1ساعت را صرف رسیدگی به امور شخصی­تان نمایید:

تعمق کنید، روزتان را مجسم کنید، جهت تنظیم آهنگ زندگیتان متن­های الهام­بخش بخوانید، به نوارهای شوق­آور گوش دهید و آثار ادبی فاخر را مورد مطالعه قرار دهید. ازاین زمان آرام جهت حیات­ بخشی و انرژی­‌بخشی به روحیه­‌ی خود درروز پربار پیش­رو بهره بگیرید. یک­بار درهفته طلوع‌­آفتاب را تماشا کرده و یا به دامن طبیعت بروید! خوب شروع کردن روز ، استراتژی قدرتمندی درراستای تجدید قوای شخصی و اثربخشی فردی به حساب می­‌آید.

  1. اجازه ندهید امور پر اهمیت­تان در زندگی دردست امورکم اهمیت قرار گیرد:

روزانه وقتی را در نظر بگیرید تا ازخود بپرسید: ((آیا این بهترین بهره ای است که می­‌توانستم از وقت و انرژی خود ببرم؟)). مدیریت زمان در حقیقت مدیریت زندگی است ، پس با حداکثردقت، حواستان به وقت باشد.

  1. از روش نوار لاستیکی جهت عادت دادن ذهن خود به تمرکزمطلق بر مثبت ترین گزاره های زندگیتان بهره بگیرید : یک نوار لاستیکی دور مچتان ببندید،هربار که یک فکرمنفی ورمق­گیر به ذهنتان رومی­آورد، نوار را محکم گاز بگیرید. با بهره­گیری ازنیروی شرطی­سازی و عادت­دهی ، ذهنتان به ­طور اتوماتیک درد را به تفکر منفی نسبت داده و به‌ زودی از باورهای ذهنی شدیدا مثبت برخوردار خواهید گشت .
  2. همواره به گونه ای به تلقین جواب دهید که اشتیاق در صدایتان آشکارباشد و مراتب تشکرتان را به تماس گیرنده ابزار نمایید :

رفتارهای تلفنی خوب ضوری هستند. جهت تلویح مهارت و صلاحیت خوداز پشت­خط ، سرپا بایستید. این­کار صلابت بیشتری به صدایتان می­بخشد.

  1. همه­ی ما طی روز الهامات و ایده های نابی را از محیط دریافت می­کنیم :

همواره یک سری کارت (درابعاد ویزیت که در تمام نوشت­افزارها موجود می­باشد) را به همراه قلمی برای یادداشت این الهامات در کیف دستی خود قرار دهید .به هنگام مراجعت به خانه ، این نکته ها را در یک جای مشخص، همچون یک دفترچه­ی یادداشت قرقره ای درج کرده و هراز چندگاهی مرورشان کنید. به گفته­‌ی الیوروندل هولمز((ذهن انسان پس ازیک‌بار کش­آمدن با یک ایده‌­ی خاص، دیگر هرگز به ابعاد اولیه اش برنخواهد گشت)).

  1. تمام بعدازظهرهای جمعه را  به خودتان اختصاص دهید و با تمام توانتان براین عادت استوار بمانید :

ازاین بازه زمانی جهت برنامه ریزی هفتگی­تان بهره بجویید، برخوردها و ملاقات­های احتمالی را تجسم کنید ، مطالب تازه و کتاب­های الهام­بخش بخوانید، به موسیقی­های مهم گوش دهید ، ودریک کلام استراحت کنید. این عادت همچون لنگری شما را طی هفته ی آتی متمرکز ، باانگیزه و اثربخش نگاه می­دارد .

  1. همواره این اصل کلیدی را به یاد داشته باشید که کیفیت تعاملات شما کیفیت زندگی­تان را تعیین می­کند:

این یعنی شیوه­ی برخورد شما باسایرین، وازآن مهم­تر با خودتان . هرآنچه روی آن متمرکز شوید آن­را بدست خواهید آورد. اگر درپی مثبت­ها باشید ، مثبت نصیب­تان خواهدشد واین قانون زیربنایی طبیعت است .

  1. هدفتان را مدنظر داشته باشید نه نتیجه را :

به عبارتی دیگر به­خاطر عشقی که به یک کاردارید آن را انجام دهید یا برای اینکه به کسی کمک کنید ، یا اینکه صرفا به جهت سودمندی یاارزشمندی آن. برای پول یا تشویق آن­را انجام ندهید . این چیزها به­طور طبیعی به­دنبال آن می­آیند. این روال کارجهان است .

.  10.   هرروز صبح 5 دقیقه در آینه بخندید :

به گفته استیو مارتین ، خنده سبب فعالسازی موادشیمیایی مفیدی در بدن می­شود که مارا دریک وضعیت بانشاط قرار می­دهد . خنده همچنین وضعیت تعادل را به بدن باز می­گرداند. خنده درمانی همواره و به­ طور منظم جهت شفای امراض گوناگون درافراد مورد استفاده قرار می­گیرد و دارویی فوق­العاده برای تسکین آلام زندگی به­حساب می­‌آید.

درحالیکه یک انسان 4 ساله­‌ی معمولی به­طور متوسط 500 بار در روز می­خندد، یک بزرگسال نهایتا 15 بار درروز می­خندد. عادت به خندیدن را در زندگی خود احیا کنید، این­کار سرزندگی بی ­­شائبه‌­ای به زندگیتان می­بخشد.

  • میلاد محی الدین

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی